Getuigenissen

 • “Onvoorstelbaar dankbaar ben ik Delia!!!! Hoewel mijn immuunziekte therapieresistent en uiterst complex is, is zij de enige persoon die de uitdaging aanging, ruimschoots de tijd nam en zoveel inspanning deed om mijn situatie echt eens vollédig te doorgronden. Mijn levenskwaliteit is sindsdien drastisch verbeterd door middel van voeding, tincturen en Bach bloesems. Ze behandelde mijn hele persoon. Ze ondersteunde me zachtjes in mijn emoties, lichtte mijn gedachtepatronen op en zocht grondig naar een manier om mijn lichaam het beste te kunnen voeden in deze extreem moeilijke toestand. Ik voelde me op alle vlakken 100% begrepen, gesteund en gerespecteerd!!! Ze geeft écht om haar klanten! Ze heeft een passie om mensen te helpen en is er erg goed in! Ik wist niet dat er ergens zo een volwaardige steun ooit mogelijk was!” (E.B.)

 • “Ik ben bij Delia terecht gekomen omdat ik zeer vaak last had van aanvallen van hyperventilatie .
  Delia heeft de tijd genomen om via een gesprek te achterhalen wat de aanvallen kon uitlokken.
  Haar therapie bestaat erin om het lichaam weer in balans te brengen.
  Dankzij bachbloesem- en herbalgemtherapie,dieptemassage van nek en rug,voldoende beweging,veel fruit en groenten heb ik de aanvallen onder controle.
  Door de aangeleerde ademhalingsoefeningen kan ik een beginnende aanval tegenhouden.
  Delia gaat met veel respect om met haar patiënten.
  Een aanrader !”(A.V.H.)

 • Sinds meer dan 20 jaar had ik last van reflux en migraine. Mijn vrouw die zich de laatste tijd nogal veel documenteert over gezonde voeding en natuurgeneeskunde vond dat het – na al die jaren pillen slikken en injecties – hoog tijd werd dat ik daar mee ophield. Ze maakte een afspraak voor mij bij Delia.

  Ik was in het begin nogal sceptisch over deze voor mij onbekende aanpak. Al vlug ondervond ik echter dat de behandeling effectief hielp en na enkele maanden bleven de reflux en de migraine achterwege, mede door het gaandeweg aanpassen van mijn voeding en de dieptemassage van Delia .

  Ik ben niet alleen van die vervelende kwalen af; ik heb ook geleerd op een gezondere manier met voeding om te gaan en ben intussen tevens verlost van een deel van mijn overtollige kilo’s.

  Delia gaat op een zeer efficiënte manier te werk en ik kan aan eenieder aanraden om bij haar ten rade gaan voor een ganse waaier van klachten. Ze luistert en is altijd beschikbaar. Men geeft er zich geen rekenschap van dat de verschillende klachten heel vaak met elkaar in verband staan en dat ze eenvoudig kunnen opgelost worden door de oorzaak aan te pakken. Dit is de manier waarop Delia te werk gaat." (M.P.)                                                                                                                                        

 • “Al verschillende jaren liep ik rond met een chronische sinusitis, waardoor ik regelmatig moe was en last kreeg van allergische reacties. Daarnaast heb ik ook een huidziekte, vitiligo, die langzaam uitbreidt. Westerse geneeswijzen brengen amper zaken met elkaar in verband, en behandelen het een, los van het ander. Ik was ervan overtuigd dat beide symptomen met elkaar te maken hadden. Delia stond open voor mijn verhaal, en stelde een manuele therapie voor, samen met gepaste voeding en een ontgiftingskuur. Na enkele maanden was er al een zeer grote vooruitgang. Ik voelde me energieker. Ook mijn huidziekte is nu stabiel geworden. 

  En dat dit tot stand komt, door het lichaam zelf te laten werken, zonder externen (geneesmiddelen), is fantastisch.” (L.M.)

 •  

  " Een halfjaar geleden voelde ik me op het randje van een depressie zitten. Met een combinatie van uiteenlopende klachten  - die later bleken in verbinding met elkaar te staan - trok ik naar Delia. Futloosheid, slaapaanvallen, zwakke immuniteit, spierpijn, darmproblemen, plotse momenten van verdriet zonder reden, ... Elke klacht werd op een andere manier behandeld en opgelost of verbeterd. Niet alleen mijn lichaam voelt nu veel gezonder en sterker aan , maar ook mentaal voel ik me zelfzekerder. Het voelt alsof er letterlijk gewicht van mijn schouders is gevallen. " (C.J.)

 • In het verleden ben ik een paar keer bij de kinesist gegaan met mijn heupklachten.

  Jammer genoeg had ik niet echt het idee dat deze verholpen waren na de voorgeschreven kinesistbeurten.

  Ik ben nu in behandeling bij Delia en voel al vanaf de eerste behandeling resultaat.

  Je kan de behandeling totaal niet vergelijken met de gekende kinesistbeurt.

  Hier wordt echt gedurende een uur heel intensief gemasseerd en gewerkt op de spieren.

  Voor het eerst heb ik de indruk dat er echt aan de oorzaak wordt gewerkt van mijn klachten.” (D.V.)

 • “Na ongeveer een maand hevige nek- en schouderpijn kwam ik bij Delia terecht. Na het bespreken van de problemen stelde zij mij als behandeling een dieptemassage voor. Ik ben nog vier keer geweest en de pijn was daarna helemaal verdwenen. In het begin was het een vrij pijnlijke en intensieve behandeling en achteraf had ik nog een dag of twee-drie een soort van spierpijn maar daarna werd het steeds beter en beter. Sindsdien ga ik maandelijks voor een massage. We overlopen samen de voorbije maand en als ik ergens pijn heb wordt aan deze zone extra aandacht besteed. Iets om maandelijks naar uit te kijken ... Een aanrader ... (L.V.H.)”

 • “ Via een kennis had ik al eens gehoord van voetreflexologie. Maar zonder echt te weten wat het inhield. Elke zomer had ik geen voeten meer, maar kleine opgezwollen pootjes, die al het vocht ophielden. Ik kon nooit mijn schoenen aanhouden, kon met moeite nog  mijn baskets in.

  Ben enorm blij dat ik de stap gezet heb, om de lymfedrainage sessies te volgen. Mijn voeten en enkels zijn nog nooit zo smal geweest als nu.

  Ik ben overtuigd dat de voetmassage, de voedingsadviezen, de persoonlijke begeleiding én de zelfgemaakte voetcrème hier zeker hebben tot bij toegedragen.

  Ik had het nooit verwacht, ook niet zo snel, maar het resultaat is er wel degelijk!! “ (C.V.D.B.)

 • Al sinds een tijdje had ik last van PMS klachten, ook het premenstrueel syndroom genoemd.
  Een bezoek bij de gynecoloog bracht weinig op. Hij gaf mij enkel de raad om een supplement met Sint-Janskruid te nemen. De huiduitslag of de andere symptomen verdwenen niet. Ik kreeg hier de melding dat deze symptomen ineens konden verdwijnen, maar ook nog een tijdje konden aanblijven.

  Gezien de huiduitslag steeds uitbreidde maand na maand, ging ik bij een volgende arts te rade.

  De dermatoloog schreef mij een zalf voor met cortisone als hulpmiddel. De huiduitslag verdween effectief na het aanbrengen van deze zalf, maar kwam ook weer heel snel terug bij de volgende cyclus. Over de oorzaak van de klachten heb ik nooit een antwoord gekregen.

  Met deze geschiedenis ben ik gaan aankloppen bij Delia.

  De keuze of ik doorging met de behandeling was ook volledig vrijblijvend. Bij het tweede consult viel al heel snel de oorzaak van mijn problemen. Voor het eerst in heel mij zoektocht was er iemand die mij de oorzaak vertelde van mijn problemen.

  De ervaring als je van de behandeltafel stapt is gewoon zalig.

  Op dit moment ervaar ik nog maand na maand de positieve resultaten van de behandeling.

  Waar in het verleden enkel de gevolgen werden aangepakt worden nu de oorzaken aangepakt en dit op volledige natuurlijke basis. Aarzel zeker niet om een eerste afspraak te maken bij Delia en je zal verbaasd staan van de positieve gevolgen die haar behandelmethode heeft op jou klachten.” (K.V.)