Getuigenis

Dankzij Delia’s therapieplan en voedingsadvies ben ik nu helemaal op de goede weg om mijn darmen weer wat gezonder te maken.

Ik heb Delia leren kennen als een prima therapeut. Iemand die haar vak kent en gepassioneerd probeert te helpen waar het kan.

Dankzij Delia’s therapieplan en voedingsadvies ben ik nu helemaal op de goede weg om mijn darmen weer wat gezonder te maken.

Het vraagt wel heel wat inzet en overtuiging om voor deze weg te kiezen maar Delia helpt je op weg en legt stap voor stap goed uit waar naartoe gewerkt wordt.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om Delia’s hulp te vragen.

Delia kent ook heel veel van kruiden en andere natuurlijke middeltjes die je kunnen helpen wanneer je een gezondheidsprobleem hebt. Je kan altijd bij haar terecht voor een gericht advies!

Ook voor een deugddoende massage kan je bij haar terecht. In mijn geval werd gekozen voor een dieptemassage, een therapie die heel wat los kan maken, wat bij mij zijn effect niet gemist heeft.

Er kwamen heel wat emoties los en als je dan geduld hebt wordt je achteraf beloond. Je moet hierdoor om je daarna weer beter en sterker te voelen.

In deze verwarrende tijden waar angst een grote boosdoener is, kunnen we maar beter voor een natuurlijke aanpak kiezen zodat we weer wat “rust” vinden in de chaos die gecreëerd wordt!

Natuurgeneeskunde is voor mij dan een vanzelfsprekende keuze. Bedankt Delia!  (Griet V.)