Getuigenis

Je zal verbaasd staan van de positieve gevolgen die Delia haar behandelmethode heeft op jouw klachten.

Al sinds een tijdje had ik last van PMS klachten, ook het premenstrueel syndroom genoemd.
Een bezoek bij de gynecoloog bracht weinig op. Hij gaf mij enkel de raad om een supplement met Sint-Janskruid te nemen. De huiduitslag of de andere symptomen verdwenen niet. Ik kreeg hier de melding dat deze symptomen ineens konden verdwijnen, maar ook nog een tijdje konden aanblijven.

Gezien de huiduitslag steeds uitbreidde maand na maand, ging ik bij een volgende arts te rade.

De dermatoloog schreef mij een zalf voor met cortisone als hulpmiddel. De huiduitslag verdween effectief na het aanbrengen van deze zalf, maar kwam ook weer heel snel terug bij de volgende cyclus. Over de oorzaak van de klachten heb ik nooit een antwoord gekregen.

Met deze geschiedenis ben ik gaan aankloppen bij Delia.

De keuze of ik doorging met de behandeling was ook volledig vrijblijvend. Bij het tweede consult viel al heel snel de oorzaak van mijn problemen. Voor het eerst in heel mijn zoektocht was er iemand die mij de oorzaak vertelde van mijn problemen.

De ervaring als je van de behandeltafel stapt is gewoon zalig.

Op dit moment ervaar ik nog maand na maand de positieve resultaten van de behandeling.

Waar in het verleden enkel de gevolgen werden aangepakt worden nu de oorzaken aangepakt en dit op volledige natuurlijke basis. Aarzel zeker niet om een eerste afspraak te maken bij Delia en je zal verbaasd staan van de positieve gevolgen die haar behandelmethode heeft op jouw klachten.
(Katrien)