Getuigenis

Sinds meer dan 20 jaar had ik last van reflux en migraine…

Sinds meer dan 20 jaar had ik last van reflux en migraine. Mijn vrouw die zich de laatste tijd nogal veel documenteert over gezonde voeding en natuurgeneeskunde vond dat het – na al die jaren pillen slikken en injecties – hoog tijd werd dat ik daar mee ophield. Ze maakte een afspraak voor mij bij Delia.

Ik was in het begin nogal sceptisch over deze voor mij onbekende aanpak. Al vlug ondervond ik echter dat de behandeling effectief hielp en na enkele maanden bleven de reflux en de migraine achterwege, mede door het gaandeweg aanpassen van mijn voeding en de dieptemassage van Delia .

Ik ben niet alleen van die vervelende kwalen af; ik heb ook geleerd op een gezondere manier met voeding om te gaan en ben intussen tevens verlost van een deel van mijn overtollige kilo’s.

Delia gaat op een zeer efficiënte manier te werk en ik kan aan eenieder aanraden om bij haar ten rade gaan voor een ganse waaier van klachten. Ze luistert en is altijd beschikbaar. Men geeft er zich geen rekenschap van dat de verschillende klachten heel vaak met elkaar in verband staan en dat ze eenvoudig kunnen opgelost worden door de oorzaak aan te pakken. Dit is de manier waarop Delia te werk gaat.
(Marc)