Getuigenis

Geen sinusitis meer gehad. Delia begeleidt me uitstekend. Fantastisch dat ik haar heb leren kennen.

Enkele jaren geleden sukkelde ik van de ene keelontsteking na de andere  met telkens opgezwollen amandelen.  Na een operatie om de amandelen er uit te nemen, bleef de keelontsteking weg.  Maar na een 6-tal maanden kreeg ik sinusitis.  Ik kreeg tot wel 7 sinusitis per jaar, elke keer ik wat moe was: was het verdikt telkens hetzelfde: sinusitis.  Toen besloten de dokters de sinussen via kleine operatie te reinigen in de kaakholtes.  Nadien was ik 2 jaar heel goed, met hooguit een verkoudheid.  Tot plots de sinusitis terugkwam.

Na de 3de keer kort op elkaar weer ziek te zijn,  stapte ik bij Delia binnen en vroeg haar raad.  Ze nam maar liefst 2u30 de tijd voor ons kennismakingsgesprek!!
Ze stelde me onmiddellijk op mijn gemak, en ik voelde me ‘thuiskomen’ bij haar, na zovele jaren dokters en ziekenhuizen.  Ze adviseerde me bepaalde voedingstoffen te vermijden, andere wel te nemen.  Ze gaf me middelen op basis van planten.  We spraken regelmatig af om eens te evalueren hoe het was.

Sinds 1 jaar nu, dat ik Delia heb leren kennen, heb ik geen sinusitis meer gehad.  Ze begeleidt me uitstekend, en ik zal bij haar blijven gaan ook telkens voor de dieptemassage die de kern van mijn probleem mee aanpakt.  Ik kan Delia en haar aanpak alleen maar adviseren en zou iedereen aanraden om naar de Stationsstraat in Opwijk te komen.  Fantastisch dat ik haar heb leren kennen.  Een welgemeende ‘dank u wel’, Delia.
(Sarah)