Werkwijze

Tijdens de eerste consultatie gaan we met elkaar kennismaken en de kern van uw klachten en probleemgebieden precies situeren met daarbij de mogelijke oorzaak ervan.  

Om me een helder beeld van u en uw ziekte of klachten te vormen, zal ik u veel gerichte vragen stellen, ik neem de tijd om u te leren kennen. Allerlei onderwerpen komen aan bod zoals uw huidige klachten, medische voorgeschiedenis, erfelijke aanleg, overgevoeligheid, energie, temperament, slaap- en voedingspatroon, medicatie, andere gewoonten, … We bespreken uw zenuwstelsel, hormonenstelsel, bewegingsstelsel (spieren en botten), urogenitale stelsel, ademhalingsstelsel, lichaamsbouw, …alles wat belangrijk is om een totaalbeeld te krijgen. 

Tijdens dit gesprek wordt er voldoende uitleg gegeven over de werkwijze, de verschillende technieken en benaderingen, aantal sessies, duur, …  en wordt er een therapieplan op maat voorgesteld. Een therapieplan is belangrijk omdat wij in de natuurgeneeskunde multi-therapeutisch werken, d.w.z. dat we verschillende therapieën gaan inzetten die elkaar aanvullen en ondersteunen om een versterkend en efficiënter resultaat te bekomen. 

Er wordt steeds met u besproken wat het best mogelijke behandelingsplan is en wat dit exact inhoudt. 

 

Deze eerste consultatie duurt minimaal een anderhalf uur. 

Een vervolgconsultatie duurt een uur (of een halfuur).

Op de praktijk werk ik volgens onderstaande vaste tarieven:

Volledige anamnese + bespreking behandelingsplan

+ eventueel eerste manuele behandeling

65 euro / min. 1,5 uur

Vervolgconsultaties


30 euro / half uur

 

50 euro / uur

 

Fles Bachbloesems

8 euro

Alle producten die we gebruiken tijdens uw behandeling zijn steeds inbegrepen in de kostprijs.

 

 

Betaling
Er kan in de praktijk enkel contant betaald worden.


Annuleren van een afspraak
Indien het niet mogelijk is om op uw afspraak aanwezig te zijn, gelieve mij dan 24 uur van te voren te verwittigen. Anders behoud ik mij het recht de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. 
Afspraken kunnen telefonisch of per mail worden gewijzigd:  0478 701 589 of info@naturatherapie.be.